Van Santiago de Compostela naar Buenos Aires

Nog aan het bijkomen van de pelgrimage naar Santiago de Compostela krijg ik een uitnodiging onder ogen van Henk Hupkes en Marjolijn Peper om een optreden bij te wonen van Juan Pablo Dobal. Nu denk je misschien, wie is dat dan. Hij is een fantastisch pianist die op zijn negende begon met een klassieke opleiding. Op zijn zeventiende was hij al gediplomeerd pianodocent en won de eerste prijs op “conservatorio de musica de Buenos Aires”. Kortom een virtuoos op de piano. Hij is sinds 2010 de pianist van het tangoduo met bandoneonist Carel Kraayenhof en wie kent die niet. Denk aan de beroemde traan van Maxima. Ik had hem al eens zien optreden met het sexteto Canyenque en dan nu solo. Dit is echt genieten. Deze uiterst sympathieke Argentijnse pianist speelt echt de sterren van de hemel. Een heel bijzondere avond.

Dit is het 90ste klantenconcert die Henk en Marjolijn in De Bovenkamer van hun pianowinkel in Zeist aanbieden. Meestal is zo”n concert op basis van donativo, je geeft wat je het waard vindt. Gemiddeld is dat zo”n 15 euro p.p. en dat is natuurlijk een koopje want waar ben je zo dichtbij de musici dan in de grote huiskamer ambiance van Henk en Marjolijn. Ben je hier nog nooit geweest? Vrijdag 30 oktober a.s. is er weer een concert en niet alleen vrijdag, ook zaterdag en zondag geeft André Mehmari een concert. André wordt beschouwd als een van de beste jazzpianisten ter wereld. Vrijdag 30 oktober speelt hij met samen met de klarinet virtuoos Gabriele Mirabassien en is er een cd presentatie: Miramari .

Zaterdag speelt hij samen met Martin Fondse, pianist,componist, bandleider en musicus. Dit belooft een spannend, inspirerend en niet te vergeten een gevarieerd programma te worden.

Nog niet genoeg of wil je André liever solo zien dan is dat geregeld, zondag 1 november treedt hij alleen op. Per avond betaal je 20 euro p.p. en voor drie avonden 50 euro p.p.

Je kunt per e-mail reserveren: info@henkhupkes.nl of bel even naar 030-6971310 Kijk voor programma’s op http://www.henkhupkes.nl/concerten.html

posters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: