Wat hebben passie, ballen en tango met elkaar te maken.

Vanmorgen zag ik een klein stukje in de Trouw. Menno en Emily van Dyke. Ik had er nog nooit van gehoord. Het zijn jongleurs. Op het veertiende internationale circusfestival van Moskou hebben zij de zilveren olifant gewonnen. Het is de eerste keer dat Nederland een hoofdprijs wint op dit festival. Ik wilde die act wel eens zien en vond hem natuurlijk op YouTube. Je weet niet wat je ziet, de passie druipt van je scherm af en een tempo. Ze combineren jongleren met het dansen van de tango. Nou kijk zelf maar. Ik was onder de indruk van dit optreden.

7 Comments on “Wat hebben passie, ballen en tango met elkaar te maken.

  1. Hoi H&A,
    ik voor zie een nieuwe passie, TANGO 2.0 ,dus dat wordt een uurtje meer op woensdag avond.
    en dan met het sprintertje het land ….wat zeg ik Europa door!
    ik zie met een glimlach al uit naar de TRY-OUT!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: