De lekkerste bonbons van België, misschien wel van de wereld.

P1070378 P1070379

Vorige week gaven mijn geliefde en ik een groot feest en een van de gasten schonk ons o.a.  een kubus met een prachtige strik. Na de strik verwijderd te hebben en de kubus geopend bleek hierin vier laatjes te zitten gevuld met prachtig ogende bonbons. In ieder geval een lust voor het oog. Het leek wel een juwelenkistje. Nu waren die bonbons niet alleen een lust voor het oog maar ook de smaak was fantastisch, het leek wel of de bekende engeltjes op je tong piesten. We moesten heel sterk zijn om deze vier gevulde laatjes niet in een keer te nuttigen. We nemen er nu twee of soms drie per dag.  De bonbons zijn van de naar het schijnt bekende patisserie “het huis Wittamer” in Brussel. Door deze lekkere bonbons moest ik ook weer denken aan de bonbon proever van Koot en Bie, ik blijf het een ijzersterke creatie vinden, iets wat je zomaar ook wel zelf zou willen doen.

8 Comments on “De lekkerste bonbons van België, misschien wel van de wereld.

  1. Ik ken die chocolatier niet, maar er zijn er wel meerdere goeie zenne. Geniet van het smeltende goud op je tong. En gefeliciteerd met jullie verjaardag!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: