Canada here we are deel 7

Na een aantal dagen van slapen, eten, feesten en drinken is het weer tijd voor wat actie en gaan we voor twee dagen naar Cape Breton Island. Hier is een prachtige trail van zo’n driehonderd km, natuurlijk met de auto, de Cabot Trail. Afgelopen week hebben we maar twee dagen echt gelopen, je moet hier eerst 30 km rijden om een mooie wandeling van 5 km te maken. Je went er wel aan, we hoorde van mensen hier over een lekker restaurant, wel  50 minuten rijden en dat doe je dan zomaar.  Maar dan nu een prachtige tocht waar je echt ogen tekort komt. Uitzicht  

Ja en dan het volgende , we willen een looptocht maken, het is maar 6 km maar wel moeilijke paden. Dan kom je bij het pad en staat er een bord met allerlei waarschuwingen erop. Over beren en vooral over coyotes, wat je allemaal moet doen als je ze tegen komt. Dan zie je wel dat je dat in Nederland niet gewend bent. Stenen in je zak stoppen om te gooien en niet te stil lopen.

image

 

Je loopt toch niet rustig, iedere keer als je wat hoort kijk je om je heen, maar de mooie vergezichten maken veel goed.

we zijn nu in Chéticamp, een vissersdorp en daar moet je natuurlijk lobster eten, wat is dat lekker.

image

 

En en als toetje een prachtige volle maan.

image

7 Comments on “Canada here we are deel 7

 1. Hallo reizigers 😀,
  Ik vroeg me idd al af van dat lopen, maar dat haal je wel weer in hopp ik. Hoorde je ook niet over lekker wijntje, hoe is de wijn daar trouwens? Wat n geweldige reis maken jullie. Lijkt in sommige opzichten wel wat op z Afrika . Zelf wijn meenemen, de afstanden , etc.
  Veel genieten nog en tot t volgende verhaal.
  Liefs xox

  Like

 2. Cheticamp, daar hebben we ook overnacht, in een prachtige bed2 breakfast. Wat het wandelen betreft. Ik was bang voor de beren in het bos. Maar we hebben wel elanden gezien!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: