Minicamping “Bij Ons”. Groesbeek

Maandagmiddag, strak blauwe lucht en 22° kom ik aan bij mini camping “Bij Ons”. Het hek is dicht en er staat een joekel van een caravan voor mij. Er hangt een grote bel en die luid ik dan ook flink. Ondanks het harde geluid komt er niemand dus ga ik zelf maar eens op de camping kijken en daar kom ik Anita, de campingvrouw tegen die mij allerhartelijkst verwelkomt. Ze loopt gezellig mee naar de zeer ruime plaats die ik toegewezen krijg. Trots toont ze mij de tipi tenten, pipowagens en legertenten die helemaal zijn ingericht voor mensen die eens iets anders willen. De camping ziet er goed onderhouden uit en heeft allerlei leuke dingetjes in huis. Er is een meditatiehoek met een heus boeddhabeeld , overal hangmatten en je kunt voor een dag een houtgestookte hot tube huren. Voor de kleintjes een speeltuintje en voor wat grotere kinderen loopt er langs de camping een helder stroompje waar je heerlijk met water bezig kunt zijn. Voor € 15,00 kun je mee-eten en broodjes voor de volgende dag kun je bestellen. Je schrijft het maar op het schoolbord dat in de sanitaire ruimte hangt en het komt van, sorry, voor de bakker. Voor de afwas is er warm water, je staat gezellig onder de veranda af te wassen. Is het druk dan zijn er leuke zitjes waar je op je gemak kunt kijken hoe de andere, vaak mannen, de vaat staan te doen. Je hoeft op deze camping gelukkig geen wc-papier mee te nemen, dat hangt er gewoon en geen muntjes voor de douche, een lekkere harde straal zoals het hoort. Voor mij een minpuntje is de keiharde straal bij de wasbakken, als je op de knop drukt en je handen onder de straal houdt ben je gelijk drijfnat.
Als ik camping een cijfer moet geven is dat voor mij een 9.

2 Comments on “Minicamping “Bij Ons”. Groesbeek

  1. Waow, dat lijkt me inderdaad een heel leuk plekje om eens naartoe te gaan! Geniet ervan!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: