Mijn Camino oftewel “loslaten is de weg, niet het doel”.

Als je door een knieblessure even geen lange wandelingen kan maken hou je heel wat tijd over. Op mijn stoel naast de campervan in de zon kwam ik op mijn iPad weer eens het eBook(je) tegen dat ik heb geschreven over mijn looptocht van Nederland naar Santiago de Compostela. Bij het lezen hiervan krijg ik weer een gevoel van heimwee. Ik vind het wel leuk mijn ervaringen te delen en daarom hier twee links naar mijn verhaal. De eerste doolhofcode kun je scannen en dan opent er zich een PDF en als je klikt op de foto opent er zich een flipbook. Dat lijkt meer op een echt boek met bladzijden omslaan.

In het eBook beschrijf ik mijn camino. Een van de eerste dagen loopt het al bijna verkeerd af.

In Frankrijk mijn eigen route gevolgd en in Spanje vanaf Irun tot Oviedo de Camino del Norte en van Oviedo naar Santiago de Compostela de zware Camino Primitivo

Afzien, eenzaamheid, doorzetten, humor, genieten, vriendschappen.

Scan voor PDF of tik op onderstaande foto voor een FlipBook
Tik op de foto voor een flipbook

3 Comments on “Mijn Camino oftewel “loslaten is de weg, niet het doel”.

  1. Zier er erg leuk uit zo in boekvorm. Maar is dit het verhaal waar je in het verleden ook logjes over gemaakt hebt? Dat heb ik destijds gevolgd. Hoop dat je knie te “renoveren”is. 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: