Vrije camper rally

Zaterdag 12 december is het eindelijk zover. We doen mee aan een camper rally. Kan dat wel in corana tijd? Ja, wel op de manier zoals deze georganiseerd wordt. Er doen 16 equipes mee en het duurt 8 dagen.

Per dag krijgen we de coördinaten door waar we naar toe mogen rijden en overnachten. Iedere dag ontmoet je een andere deelnemer. Het is jammer maar niet bij elkaar binnen en buiten op anderhalve meter. Het is echt leuk. Ik heb van de eerste dag een video gemaakt.

De eerste dag was onze plek, Hiendesheim in de buurt van Zwolle. Reis jij virtueel mee?

12 Comments on “Vrije camper rally

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: