Rustmoment twee

boom

Mijn ogen ontspannen zich het meest in de natuur. Vooral als ik in de verte kijk. Kijk eens hoe deze machtige boom daar jaar na jaar rustig staat. Mijn hele lichaam ontspant zich als mijn ogen ook ontspannen zijn.

9 Comments on “Rustmoment twee

  1. Heb je net ontdekt, jammer maar helaas niet eerder. Lees dat je door Europa gaat zwerven en dat wil ik heel graag volgen. Maar niet alleen dat want als je mijn blog ziet dan lijkt hij wel een beetje op die van jou. Ik ga alleen niet een jaar zwerven. Ik wens je veel succes volgens jaar en ik kijk uit naar je blogs, blogs en filmpjes. Wordt vast fantastisch.

    Like

  2. Wat geweldig dat je je droom gaat waarmaken, voor mij zou het een nachtmerrie zijn zolang van huis te zijn maar ik kan me er toch wel iets bij voorstellen, heel veel plezier op je zwerftocht.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: