Camino Portoques

De eerste dag in de Alberque is wel weer even wennen. Vier stapelbedden in een kleine kamer, gelukkig kan het raam wel open. Ik word opgeschrikt door een enorme brul. Mijn medepelirino boven mij zit denk ik vast in een droom, harde snurk geluiden en schreeuwen wisselen elkaar af. Verder goed geslapen. Vandaag lopen we volgens het boekje 14 km naar de volgende plaats. De route zou saai zijn over industrieterrein. Maar gelukkig er is een andere route, door bos langs beekjes echt een prachtige route. Wel een stukje langer het wordt 21 km maar zeker de moeite waard. Het is heerlijk zonnig.
We komen om drie uur aan bij de alberque, Jan de andere man in onze groep loopt iets vooruit en zegt dat we net z’n achten zijn, kunnen dus niet inchecken voor 8 uur omdat we met een groep zijn, dus we gaan per tweetal naar binnen en dan kan het wel. De jongen vindt wel dat er veel Hollanders zijn. Paarse krokodil?
Nog even in de kroeg naar voetbal kijken natuurlijk Nasr Madrid.

2 Comments on “Camino Portoques

  1. Begint meteen al goed har. Weten de andere dat als je met Harry de reisleider loopt dat je er dan altijd wat kilometers bij moet tellen? Maar beter wat meer en mooi uitzicht dan industrie toch.
    Slaap ze vannacht groetjes ook aan An.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: