laatste werkdag

het is dinsdag 15 april 2014 en ik rij voor de laatste keer weg bij de Nierpatiënten Vereniging Nederland. Morgen nog een afscheidsreceptie en dinertje en dan ……….pensioen. Dat zal ondanks dat ik heel veel te doen heb en heel veel onderweg zal zijn toch wel even wennen zijn. Mijn leven is voor altijd verbonden met alles wat met nieren te maken heeft.
Vanaf 1987 ben ik als ervaringsdeskundige betrokken bij de NVN toen nog de LVD.

3 Comments on “laatste werkdag

  1. Wat een bijzondere mijlpaal in je leven die je nu met ons deelt. Pensioen…
    Ik wens je nog een gezond en heel actief leven. Met veel ‘geniet’ momenten.
    Enne, laat ons ook af en toe mee genieten, hé?

    Like

  2. Nou, Harry, dat je die files niet gaat missen, dat snap ik nou niet;). Het is je, van harte, gegund. Geniet van je vrije dagen en doe wat je graag nog wilde doen. Je zult, vast, niet gaan stil zitten, denk ik zo. Groetjes van uit Zaamslag.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: