Via Porto te voet naar Santiago de Compostella

 

Het is bijna zover. Tweede paasdag vertrek ik met zes vrouwen en een mede man van Schiphol naar Porto. Vanaf de Spaanse grens gaan we de laatste 120 km lopen naar Santiago de Compostella. Ik hoop jullie een beetje op de hoogte te houden van mijn belevenissen.

Onderstaande foto”s zijn van een eerdere voettocht de Camino del Norte.

P1060531 P1060504 P1060486 P1060452

P1060596
Bilbao bij Guggenheim museum
P1060533
lekker soppen op deze paden

6 Comments on “Via Porto te voet naar Santiago de Compostella

 1. Wil dit ook nog graag eens doen! Maar ook niet van hier thuis, kan ik om gezondheidsredenen niet halen. Veel plezier!

  Like

   • Dit jaar zal dat niet meer passen! Maar altijd leuk om te weten dat zoiets mogelijk is als je minder goed te been bent! Ik heb fibromyalgie en veel last van mijn heupen en bekken. Ik hou je blog in de gaten!

    Like

 2. IK BEGRIJP HELEMAAL NIET WAAROM IEDEREEN NOU PER SE MOET LÓPEN… HÓE HOOG KUNNEN DIE “SCOOTMOBIELS” DE BERG/HEUVELS OP GAAN? DAT ZOU IK GRAAG WILLEN WETEN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: