koffie test: in de trein van Driebergen naar Ede.

Ik stap in de trein van Driebergen naar Ede. Ik zit net als er een hele aardige verkoper van koffie langs komt. Ik denk, ha lekker. Hij vraagt wil je normaal, sterk of coffeïne vrije. Ik kies voor de sterke variant, zelfs een espresso. Ik reken 2 euro af en hij zet het bekertje voor mij neer en loopt de coupe uit. Ik wil een slokje nemen maar als het bekertje wat dichter bij mijn neus komt maak ik een déja vu mee. Ik ben weer bij mijn oma die een opgewarmde kop koffie aanbiedt. Die lucht van oude koffie zat weer helemaal in mijn neus. Tegen beter weten in neem ik toch voorzichtig een slokje en implaats van een positieve smaaksensatie, leek het nu wel of mijn keel afgeknepen werd door een soort gif. Ik hou van sterke koffie maar dit was concentraat en oud.

Alleen omdat de verkoper een vrolijke jongeman was die waarschijnlijk zich niet waagt een deze koffie geef ik een cijfer 2.

Dus kijk uit als je in een trein een bekertje koffie neemt.Image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: