Waar loop jij warm voor

Omdat Nederlanders zo vaak zwaar op de hand lijken te zijn en er veel negatiefs de wereld in geslingerd wordt, wil ik laten zien dat er nog heel veel mensen zijn met een passie

Ik neem je mee in de wereld van zoals dat heet, “de senioren”, wat doen die zoal, wat zijn hun interesses maar niet alleen de wereld van de zilveruitjes, nee ook van jongere mensen met een bepaald doel, een passie in hun leven.

Ik maak een filmpje en een verhaal en plaats die hier. Voor filmpjes ga naar mijn

You Tube   kanaal

Heb jij een passie en wil je die delen met de wereld? Neem dan contact met mij op voor een interview of maak zelf een filmpje en verhaal dat ik op mijn blog zal plaatsen.

like

3 Comments on “Waar loop jij warm voor

 1. Pingback: Help, ik ben genomineerd voor de liebster award | Gekleurde Gedachten

 2. Hoi Harry,

  Wauw voor je enthousiasme en je initiatieven rondom delen/verbinding en het leven vieren.
  Op 11 april ga ik vanuit Porto naar Santiago lopen om te vieren dat ik leef. Op 18 januari 2016 overleefde ik een SCAD hartinfarct tijdens mijn werk. Ik werk met kunstenaars met een verstandelijk beperking en een van deze mensen, een jonge dame van 30, is niet van mijn zijde geweken tijdens mijn hartinfarct. Een van mijn passies is KUNST en nog in het ziekenhuis heb ik met mijzelf afgesproken dat ik mij de rest van mijn leven zal blijven inzetten om kunst te maken met kunstenaars met een verstandelijke beperking. Love and peace to you Harry!

  Liked by 1 persoon

 3. Hi Emmy, bedankt voor je reactie. Goed dat je gaat lopen en zeker na je hart falen. We moeten zeker blijven bewegen en geen angst hebben voor herhaling. Ik weet niet of ik het ergens op mijn blog heb staan maar ik heb 5 jaar geleden een hartstilstand gehad en nu vier ik het leven nog meer. Neem jij de kustroute of ga je binnendoor. Twee jaar geleden heb ik de kustroute gedaan, prachtig. Als je meer over deze route wil weten hoor ik het graag. Ik ben ook benieuwd naar je kunst. Warme groet en een glimlach, harry

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: