Video's

Zo simpel kan het zijn.

We zijn op het eiland Møn. Als je daar bent moet je en dan bedoel ik ook MOET je volgens het boekje gaan kijken bij Møns Klint. Nu is dat boekje niet in een oplage van, zeg eens 100 gedrukt maar waarschijnlijk van duizenden… Continue Reading “Zo simpel kan het zijn.”

Een keer in je leven, LEGOLAND

Waarschijnlijk het meest gekochte speelgoed van de wereld. Wie kent het niet………….LEGO.Het is er in alle soorten en maten maar super goed. Alle steentjes van 50 jaar geleden passen nog net zo makkelijk op nieuwe aanvullingen. En dan is er ook nog Legoland. In… Continue Reading “Een keer in je leven, LEGOLAND”

Pap, jij bent hier ook geweest hè?

Het is wel enige tijd geleden, de tram van Amsterdam naar Haarlem reed nog. Wij kwamen bij opa en oma in Amsterdam vandaan en zaten in de tram op weg naar huis in Haarlem. Bij het passeren van de koepelgevangenis zei mijn zusje in… Continue Reading “Pap, jij bent hier ook geweest hè?”

Paardenmelk Bij RooZen en Shinga.

Op een camperbeurs zie ik een stand waar ze electrische vouwfietsen demonstreren. In plaats van de grote zware fietsen achterop die er eerst af moeten om de achterdeur te openen twee inklapbare gewoon achterin de Sprinter en dat niet alleen. Omdat ik begin december… Continue Reading “Paardenmelk Bij RooZen en Shinga.”

Wat is een bikkel?

In het woordenboek staat: doorzetter die hard is voor zichzelf en anderen. Het betekent ook: doorzetter, doorbijter, kanjer. In dit stukje en zeker in het you-tube filmpje gaat het over een kanjer en doorzetter. In september mag ik weer meelopen met een groepje nierpatiënten… Continue Reading “Wat is een bikkel?”

limoncello tijd

In Italië heerlijke limoncello gedronken  en daar ook van een restauranteigenaar een goed recept gekregen om het zelf te maken. Nu maak je dit van 96% alcohol en die kan je hier in Nederland niet kopen. In Italië koop je die gewoon in de supermarkt.… Continue Reading “limoncello tijd”

Oma wordt negentig.

Dit is vast de video van Assisi. We zijn op weg naar een nieuwe bestemming in de buurt van Assisi. Natuurlijk gaan we niet over de snelweg maar lekker binnendoor. Een zogenaamde groene weg. Het is zondag, lekker rustig rijden. Ik zit op mijn… Continue Reading “Oma wordt negentig.”

Topwijn en slobberwijn

Het is eind van de ochtend en ik ben op weg naar Poliziano. Dat is niet Italiaans voor politie maar het is een wijnhuis en wel een van een hoge kwaliteit. Na een lange zoektocht en informatie van mijn gastvrouw de Engelse Laura kom… Continue Reading “Topwijn en slobberwijn”

%d bloggers liken dit:
%d bloggers liken dit:
%d bloggers liken dit:
%d bloggers liken dit:
%d bloggers liken dit:
%d bloggers liken dit:
%d bloggers liken dit:
%d bloggers liken dit: