Het ommetje

Door de nog steeds aanhoudende pijnen in mijn rechterknie is het lopen van wat langere routes niet echt aan te bevelen. Zelfs de bekende 10.000 stappen is teveel. Maar om nu helemaal niet te lopen is voor mij ook geen optie. Dan blijft het bekende ommetje over. Meestal het zelfde rondje. Dat is een kleine drie kilometer, goed te doen. Zaterdag kwam ik tijdens het rondje op een plek waar het meestal stil is in een festiviteit terecht. Bij de ex Maurits kazerne was er een klein festival aan de gang. Attracties voor kinderen, een mini braderie en kraampjes waar veelal lokale streekproducten uitgestald lagen om te proeven en natuurlijk om van eigenaar te veranderen.

Bij een kraam stonden stoelen en was het behoorlijk druk. Niet alleen met mensen die stonden of zaten te kijken maar ook met een nogal drukke man. Een kookworkshop van Pierre Wind. Wat een entertainer en chaoot is die man. Ik kon het niet nalaten om de kleine camera die ik altijd bij mij heb tevoorschijn te halen en er maar weer eens een vlogje van te maken.

Zo werd het saaie ommetje toch nog leuk.

17 Comments on “Het ommetje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: